середа, 22 липня 2009 р.

МБФ «Отчий Дім» відкрила Дитячий будинок сімейного типу у м. Радомишлі!

25 червня у 11.00 відбулося урочисте відкриття Дитячого будинку сімейного типу у м.Радомишлі, Житомирської області.

З цього дня ще один проект Міжнародної Благодійної Фундації «Отчий Дім» у сфері допомоги дітям–сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування офіційно розпочав свою діяльність.

В урочистому відкритті взяли участь: Президент МБФ «Отчий Дім» Корнійко Р.І., Голова Радомишльської РДА Павленко А.А, Радомишльський міський голова Пироженко А.І., Пастор Церкви «Спасіння» в м.Радомишль В.Олійник, Начальник служби у справах дітей Ковальчук С.В. та інші гості.

Батьками–вихователями у цьому будинку стало подружжя Олександра та Ірини Крищенко, які вже виховують двох біологічних дітей та одну прийомну дитину. Декілька років вони працювали в «Отчому Домі» у Центрі сімейного виховання «Моя сім’я».Після закінчення дії контракту вони прийняли рішення присвятити своє життя допомозі дітям-сиротам. Влітку 2008 року керівництво МБФ «Отчий Дім» разом з Олександром, Іриною та Радомишльською РДА досягли домовленостей щодо створення у м. Радомишль Дитячого будинку сімейного типу. Цей проект надасть можливість дітям-сиротам Житомирський області виховуватись у атмосфері сім’ї.

Задля реалізації нового проекту у період 2008-2009 року, Фундацією було відремонтовано та оснащено будинок у. м. Радомишль. Цей будинок розрахований на проживання та виховання десяти дітей-сиріт.

З побажанням плідної роботи, терпіння, милосердя у цій нелегкій праці, до присутніх звернулися керівники районної та міської адміністрації. Молитву за благословення батьків і дітей та освячення будинку звершив пастор Церкви «Спасіння» в м. Радомишль.
Під оплески гостей було перерізано стрічку і у всі змогли пройти на екскурсією у будинок. Також для всіх гостей було приготовано чудовий святковий концерт та фуршет.

Вже зараз сім’я Крищенків прийняла до себе п’ятьох дітей-сиріт. Це діти, які мають не просту історію життя. Попереду у них час для збудування відношень, загоювання душевних ран і справжнього щастя.

Ми бажаємо їм миру, радості, спокою і віримо, що велика слава Божа проявиться у кожній дитині, яка буде тут виховуватися!

1 коментар:

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.