середа, 29 квітня 2009 р.

Настя Мартиненко всиновлена!

13 квітня відбувся вечір проводжання вихованки Центру сімейного виховання при МБФ «Отчий Дім» Насті Мартиненко.

Вже більше шести років Настя виховується у «Отчому Домі». Разом з нею ми переживали і дуже не прості часи і години щастя. У своєму житті вона пройшла шлях від перебування на вулиці, до реабілітування у програмі «Острів Скарбів», Центрі соціальної опіки дитини, та у Центрі сімейного виховання.

На початку лютого до України приїхала подружня пара із Сполучених Штатів Америки. Це християнська сім’я, яка має шістьох дітей, четверо з яких біологічні діти – 3 дівчинки та 1 хлопчик та двох усиновлених хлопчиків з України. Ця сім’я приїхала з бажанням всиновити ще двох хлопчиків. Коли вони познайомились з Віталіком та Євгенієм Мартиненко, які виховуються у Київському інтернаті і дізнались, що в них є рідна сестра Настя тут у «Отчому Домі», вони прийняли рішення стати батьками і для Насті.

Вже закінчилася юридична процедура всиновлення і щаслива Настя разом з братами та новими батьками від’їжджає до Сполучених штатів Америки.

Всі діти Центру сімейного виховання бажали Насті щастя, побільше нових друзів і домовились підтримувати зв'язок.

Попереду у Насті нове життя. Ми від всього серця бажаємо їй привнести щастя у нову сім’ю та перебувати у піклуванні та вихованні люблячих батьків.

Немає коментарів: